Промовирај го бесплатно својот бизнис

  Здружението за запознавање и патување OFF ROAD Macedonia, Ви овозможува преку веб порталот www.ruraladventure.mk бесплатно да го промовирате Вашиот бизнис.

  Доколку живеете или работите во регионот Мариово и се занимавате со активност која сметате дека може да се стави во функција на туризмот, доволно е само да ја пополните оваа контакт форма и по нејзиното одобрување, Вашите информации ќе бидат објавени на веб порталот.

  Информации за Вашиот бизнис

  Краток опис на Вашиот бизнис

  Веб страната е четири јазична, на македонски, англиски, француски и германски јазик. Се препорачува да внесите опис на Вашиот бизнис на сите четири јазици, лекториран и преведен од овластени преведувачи.

  * Здружението за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА го задржува правото да не ги објави Вашите информации доколку сметаме дека се неприкладни или не се во согласност со концептот на веб страната.

  * Ве молиме да подготвите и до 10 поквалитетни фотографии и да ни ги испратите по емаил на info@off-road.mk