Етно куќа „Тео-Дор“ – с. Градешница

Сместена веднаш покрај Градешка река во село Градешница, етно куќата „Тео-Дор“ е вистинско прибежиште за сите оние кои уживаат во релаксиран одмор во природа.

Мапа

Традиционално уредена, куќата е сместена веднаш до густата шума, дебелите сенки во дворот ви овозможуваат совршено разладување во жешките летни денови.

Во горниот спрат од куќата, гостите имаат на располагање две традиционално опремени соби, со по три легла, а на долниот спрат се заедничките простории за дневен престој, кујната и тоалетот.